Jennifer Love Hewitt moest "hitsiger" acteren van regisseur: "Hoe bedoel je, ik ben pas 23 jaar"

Jennifer Love Hewitt moest "hitsiger" acteren van regisseur: "Hoe bedoel je, ik ben pas 23 jaar"

De actrice had er een lange tijd moeite mee maar is eindelijk gelukkig.

Filmtalenten komen wel vaker met verhalen dat ze iets minder leuks hebben meegemaakt op een filmset of tijdens de opnames. Jennifer Love Hewitt, o.a. bekend van I Know What You Did Last Summer, heeft ook een soortgelijke ervaring meegemaakt.

De inmiddels 44-jarige Hewitt, tevens actief als zangeres, zegt dat een regisseur haar eens vertelde dat ze 'sexier' moest acteren. De actrice wist niet goed wat ze hiervan moest maken, al helemaal aangezien ze pas begin twintig was.

Reactie
Zo zegt ze nu: "Ik heb me nooit erg zelfzeker gevoeld. Ik had altijd het gevoel dat ik in de gaten werd gehouden. Het voelde aan alsof ik iedereen altijd tevreden moest stellen, ook wanneer het mij niet ten goede zou komen".

"Ik werd al sexy genoemd voordat ik überhaupt wist wat dit betekende. Toen ik 17 jaar oud was, mocht ik voor de cover van Maxim poseren. Ik vond dit een grote eer en ik vond het geweldig, maar waarom werd ik hiervoor gevraagd?"

Vervelend
De actrice vervolgt: "Toen ik op mijn 23ste bezig was met 'Heartbreakers' kwam de regisseur op me af en zei toen: 'Je moet sexier acteren'. Ik zei vervolgens: 'Ik weet niet wat je daarmee bedoelt. Ik ben pas 23. Ik weet niet wat je van me verwacht'".



Vandaag de dag zit Hewitt veel lekkerder in haar vel. Zo eindigt ze door te zeggen: "Ik zie er niet meer uit zoals 20 jaar geleden, maar ik ben blij met mezelf. Ik voel me goed. Natuurlijk zijn er dagen dat ik me wat minder voel, maar in zijn algemeen ben ik zeer tevreden".

NieuwsFilm

meest populair