Kristen Bell sloeg dronken journalist op rode loper: "hij noemde haar baby"

Kristen Bell sloeg dronken journalist op rode loper: "hij noemde haar baby"

De actrice gaf hem een klap nadat hij haar bij de arm greep.

Het komt wel vaker voor dat paparazzi of journalisten te ver gaan met sterren. Kristen Bell heeft dit al vaker meegemaakt. Zij sloeg zelfs eens een dronken journalist die haar lastig viel, maar de grote vraag is: was dit echt of in scène gezet?

Bell, o.a. bekend van de Frozen-films maar ook van de geliefde serie Veronica Mars, heeft het absoluut niet op de paparazzi. De actrice heeft al vaker laten weten dat zij het schandalig vindt dat zij ongewenst kiekjes nemen van de kinderen van beroemdheden, die vervolgens op het internet verschijnen.

Probleem
De actrice maakte dit zelf ook mee in 2013 toen zij net moeder was geworden en lastig werd gevallen door de paparazzi op het vliegveld. Zij waren zo opdringerig dat Bell zich besloot te verstoppen op het toilet totdat beveiliging haar te hulp schoot.

Het bekendste interview-moment met Bell vond echter plaats in 2016. Tijdens de premiere van haar nieuwe film, The Boss, pakte journalist Kevin Donnelly van The Fix haar vast bij haar arm terwijl zij zich probeerde uit de voeten te maken.

Nep
Donnelly komt dronken over en noemt de actrice zelfs baby. Zij is hier niet van gediend en geeft hem een klap in zijn gezicht, waardoor hij omvalt. Hij klautert overeind om zich te verontschuldigen, enkel en alleen om weer om te vallen over het hek dat zich voor hem bevindt.



Uiteindelijk bleek dit wel een grap te zijn. Dit moment maakte namelijk deel uit van een Comedy Central Junketeers episode. Bell en Donnelly wilden de bizarre interacties tussen journalisten en acteurs in de spotlights zetten.

NieuwsFilm

meest populair