De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Pulp Fiction (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, e.a. | Kijk direct
Een verliefd crimineel stel - Honey Bunny en Pumpkin - overvalt restaurants. De gangsters Jules en Vincent werken voor de machtige Marsellus Wallace. Wanneer de misdaadbaas op reis moet, belooft Vincent met tegenzin en gevaar voor eigen leven een oogje op diens vrouw Mia te houden. Ondertussen werkt de veelbelovende bokser Butch Coolidge zich in de nesten bij Wallace.



Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Fell | Cast: Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, e.a. | Kijk direct
De kippen Ginger en Rocky leven na hun ontsnapping uit de boerderij een zorgeloos bestaan op een utopisch kippeneiland. Hun dochtertje Molly snakt echter naar avontuur en reist af naar het vasteland. Daar stuit ze op een onheilspellende, nieuwe dreiging: een enorme fabriek die kipnuggets op spectaculaire wijze hoopt te vernieuwen. Aan Ginger, Rocky en Molly om in actie te komen.



Operation Kandahar (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Navid Negahban, Ali Fazal, e.a. | Kijk direct
Wanneer de CIA een geheim nucleair programma in Iran ontdekt, is het aan agent Tom Harris om deze faciliteit op te blazen. Later verschijnt zijn gezicht echter in het nieuws en wordt zijn identiteit ontmaskerd. Direct openen vijandige troepen de jacht op hem. Aan Harris om zichzelf en zijn vertaler in veiligheid te brengen. Een levensgevaarlijke uitdaging.



NieuwsFilm

meest populair