Lieve Sandra Bullock vond schreeuwen tegen kinderen verrassend gemakkelijk

Lieve Sandra Bullock vond schreeuwen tegen kinderen verrassend gemakkelijk

Sandra Bullock speelt een andere rol in de film Bird Box en vertelt over het angstaanjagende gevoel en het werken met kinderen.

De doorgaans vriendelijke Sandra Bullock speelde een ander type in Bird Box. In de psychologische thriller draait het om overleven met het gezin. De film is bij tijden stressvol - en al helemaal omdat ze een groot deel van de tijd blinddoeken dragen.

Sandra vertelde in de onderstaande YouTube-video van The Ellen Show dat ze normaal gesproken ook niets zag. En daardoor weleens tegen de camera opliep. Als ze de kinderen moest hanteren dan werd wel een laagje van de doek afgehaald, zodat ze iets kon zien.

Schreeuwen is fijn
Sandra Bullock had schattige kinderen om mee te werken. Ze vertelde echter dat ze gemakkelijk tegen die kindsterretjes aan kon schreeuwen. Ze legde uit hoe dat kwam: "Je laat jezelf niet naar die plek gaan, tenzij je echt bang bent."

Ze vertelde: "Als je kind de straat oprent, is het niet 'Kom terug hier' maar gaat je gevoel naar: 'What the f**k doe jij nou? Kom hier! Maar je zegt dat toch maar niet, omdat er meestal iemand kijkt.' Maar ik mocht nu wel zijn zoals je kunt zijn als je echt heel erg bang bent."

Angstig gevoel is herkenbaar
Zelf brengt ze twee kinderen groot, dus dat angstige gevoel herkent ze wel. Op het moment maakt ze extra tijd voor hen vrij, want haar levenspartner is recent overleden.



NieuwsFilm

meest populair