Bradley Cooper lijkt niet onder de indruk te zijn van Cillian Murphy in 'Oppenheimer'

Bradley Cooper lijkt niet onder de indruk te zijn van Cillian Murphy in 'Oppenheimer'

De acteur lijkt naar zijn collega uit te halen tijdens Variety's 'Actors on actors'.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat Oppenheimer niet op de Oscar-lijst staat voor best special-effects. De nodige fans vinden dit onbegrijpelijk en vinden dat de blockbuster op z'n minst genomineerd hoort te worden. Nu is er weer een nieuw Oscar-'schandaal'.

Cillian Murphy was al in heel wat Christopher Nolan-films te zien, maar moest altijd genoegen nemen met een bijrol. In Oppenheimer neemt hij echter de hoofdrol voor zijn rekening. In de ogen van de meeste cinefielen zet hij de beste prestatie neer van zijn carrière, maar een beroemde acteur lijkt niet echt onder de indruk te zijn.

Bradley Cooper
Het gaat hier om niemand minder dan Bradley Cooper, o.a. bekend van American Sniper en A Star is Born. De acteur deed recentelijk mee aan Variety's bekende 'Actors on Actors' interview, waarin Emma Stone ook te zien is.

Cooper zet zijn nieuwe Netflix-film Maestro in het zonnetje, terwijl de met een Oscar bekroonde Stone het voornamelijk heeft over haar nieuwe en sterk onthaalde Poor Things. Beide acteurs gingen ver voor hun rollen en dat kaart Cooper ook aan, maar wel op merkwaardige wijze.

Reactie
Zo zegt Cooper tijdens het gesprek tegen Stone: "Het is heel indrukwekkend wat jij laat zijn. Het is niet alsof je gebeld wordt en zes maanden later begint. Jij hebt je jaren moeten voorbereiden". Sommige mensen denken dat de acteur het hier over Murphy heeft, die een belletje kreeg van Nolan en 6 maanden de tijd had om zich voor te bereiden.

Lang niet iedereen is dan ook even blij met deze reactie. Op sociale media zijn dan ook behoorlijk wat reacties te vinden van filmfanaten die hun ontevredenheid tonen. Bekijk een handjevol reacties hieronder.











NieuwsFilm

meest populair