'Dune'-actrice Florence Pugh bekogelt tijdens fanevent in Brazilië: voorwerp in haar oog

'Dune'-actrice Florence Pugh bekogelt tijdens fanevent in Brazilië: voorwerp in haar oog

Ook tijdens grote fanevents lijken de grote sterren niet meer veilig: Florence Pugh krijgt iets tegen zich aan gegooid.

Afgelopen weekend vond in Brazilië een van de grootste fanevents van het jaar plaats. CCXP (Oorspronkelijk Comic Con Experience) in São Paulo kwam ook dit jaar met enkele grote trailers, waaronder die voor Furiosa: A Mad Max Saga en Godzilla x Kong: The New Empire.

Een van de afsluiters was de bijeenkomst over Dune: Part Two en heel wat grote namen uit de film waren persoonlijk aanwezig, waaronder Timothée Chalamet, Austin Butler, Zendaya en Florence Pugh.

Voorwerp
Tijdens een moment dat ze gezamenlijk voor het publiek stonden, ook met regisseur Denis Villeneuve, en foto's lieten nemen, werd Pugh door een voorwerp geraakt. Uiteraard zijn er beelden van. Je kunt deze hieronder bekijken.

Het is nog niet duidelijk waardoor de Black Widow-actrice werd geraakt en het lijkt erop dat ze met de schrik vrijkomt. Iedereen lijkt vooral verbaasd dat er iets werd gegooid. De dader lijkt ook nog spoorloos.

Beelden
Hieronder zie je een video van de beelden van het incident. Even geleden werd Eternals-acteur en zanger Harry Styles nog door een voorwerp in het gezicht geraakt.



NieuwsFilm

meest populair