Michael Fassbender wordt vaak aangezien voor 'Star Wars'-acteur: "het overkomt me regelmatig"

Michael Fassbender wordt vaak aangezien voor 'Star Wars'-acteur: "het overkomt me regelmatig"

Michael Fassbender vertelt in een podcast dat hij vaak wordt verward met Ewan McGregor en herinnert zich zijn ervaring met David Fincher.

Je zou denken dat Michael Fassbender een uniek persoon is. Zeker als je de acteur ziet in films als Alien: Covenant en Slow West.

Toch wordt de ster vaak verward met een andere grote ster. In de podcast van Happy Sad Confused vertelt Michael dat vaak gedacht wordt dat hij een Jedi is. Hij zegt: "Ik heb foto's gesigneerd voor Ewan McGregor. Meerdere keren zelfs."

Goede herinneringen blijven
Michael Fassbender heeft dus een dubbelganger gevonden in Ewan McGregor. Het grappige is dat Michael als kind spullen van Star Wars spaarde en die bewaard heeft. Het waren mooie collector items, totdat zijn zoon er mee ging spelen. Zijn kind hield niets heel.

Michael Fassbender is te zien in de nieuwe The Killer. Hij zegt: "Ik bewaar goede herinneringen aan David Fincher. Hij is een geweldige regisseur en zijn crew is fijn. Hij creëert een geweldige wereld."

Fijne ervaring weer
In de onderstaande YouTube-video van John Horowitz wordt veel meer verteld. Michael zei ook: "David gaat voor perfectie en schiet veel. Maar iedereen in zijn team werkt zo. Dat was een fijne ervaring."



NieuwsFilm

meest populair