Gal Gadot blijkt vol bijgeloof te zitten: "Altijd met mijn rechtervoet eerst"

Gal Gadot blijkt vol bijgeloof te zitten: "Altijd met mijn rechtervoet eerst"

Gal Gadot zit vol bijgeloof want ze gelooft in voorkomen, waar Jamie Dornan bekent liever een wrok te willen koesteren.

Gal Gadot blijft verwonderen. De actrice uit Wonder Woman en Red Notice deelt namelijk de leukste inzichten in interviews.

In de onderstaande interview vertelt zij erg bijgelovig te zijn - ook op de filmset. Ze zegt tegen Jamie Dornan: "Ik heb zelfs een hele choreografie. Dat heb je wel eerder gezien, ben je er klaar voor? "

Erg bijgelovig
Vervolgens toont de 38-jarige actrice verschillende gebaren en een kus in de lucht. Het ziet er maf en schattig uit. Ze vervolgt: "Ik klop ook op hout. En ik ga ook altijd de filmset op met mijn rechtervoet eerst. Voorkomen is beter dan genezen!"

De 40-jarige acteur uit Fifty Shades of Grey en Belfast wordt gevraagd welk advies hij slecht vindt. Hij antwoordt gevat: "Dat je geen wrok mag koesteren. Ik doe dat namelijk wel graag. Ik onthoud het liever en ben graag giftig."

Aanwezige chemie
Jamie Dornan en Gal Gadot zijn te zien in de Netflix-film Heart of Stone. In de onderstaande YouTube-video van Still Watching Netflix vertellen beiden meer. De chemie is aanwezig en de glimlach van Gal licht een kamer op. Te lezen aan de opmerkingen vinden veel mensen de film erg leuk.



NieuwsFilm

meest populair