Waar is de geliefde Fred en George Weasley-tweeling uit 'Harry Potter' eigenlijk gebleven?

Waar is de geliefde Fred en George Weasley-tweeling uit 'Harry Potter' eigenlijk gebleven?

De twee acteurs, James en Oliver Phelps, zitten niet bepaald stil.

De laatste paar weken komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over de acteurs in Harry Potter. Destijds waren het nog bijna allemaal kindsterretjes, maar vandaag de dag zien ze er natuurlijk allemaal heel anders uit. Hoe gaat het nu eigenlijk met de geliefde Weasley-tweeling?

In de franchise spelen Fred en George Weasley belangrijke rollen. De twee oudere broers van Ron duiken al in het eerste deel op. Dit was voor de acteurs, James en Oliver Phelps, hun eerste film en natuurlijk meteen een groot succes. Wel moesten ze maar liefst zes keer auditie doen voordat ze Rowling en co. wisten te overtuigen.

Meer
De twee maakten tot het einde van de franchise deel uit van de cast, maar ook toen er een punt werd gezet achter de Harry Potter-reeks bleef het duo acteren. Zo dook de tweeling op in films als Danny and the Human Zoo, Last Night in Soho en binnenkort weer in Own Worst Enemy.

Daar blijft het niet bij. Ook hebben ze hun eigen podcast, genaamd 'Normal Not Normal' (eerder bekend als 'Double Trouble'). Hiervoor hebben ze ook de nodige Harry Potter-acteurs voor uitgenodigd.

Show
De twee broers zouden nu ook alweer aan een nieuwe show werken. Kortom, James en Oliver Phelps zitten niet bepaald stil, al zal hun bekendste werk ongetwijfeld Harry Potter blijven. Bekijk hieronder nog enkele scènes terug van het geliefde duo.



NieuwsFilm

meest populair