Nicolette Kluijver was ooit zo wild dat ze haar shirtje omhoog trok middenin in Amsterdam

Nicolette Kluijver was ooit zo wild dat ze haar shirtje omhoog trok middenin in Amsterdam

De Nederlandse tv-ster trakteerde enkele toeristen op een fraai uitzicht.

De Nederlandse tv-ster en af-en-toe-actrice Nicolette Kluijver weet ons nog altijd te verrassen met leuke foto's op haar socials. Toch lijkt ze wat van haar wilde haren te zijn verloren. Vroeger deed ze regelmatig gekke dingen.

Dit deed ze uiteraard tijdens enkele tv-programma's van BNN. Ze presenteerde onder meer Try Before You Die. In een van de afleveringen ging ze de uitdaging aan om haar shirtje omhoog te trekken voor een stel toeristen.

Try Before You Die
Het televisieprogramma Try Before You Die verscheen van 2005 tot en met 2011 op de publieke omroep en vanaf 2021 verschenen er nieuwe afleveringen van BNNVARA. De nog jonge Nicolette presenteerde het derde tot en met het vijfde seizoen.

De show draait om zaken die men gedaan zou moeten hebben voordat aan het leven een eind komt. Klaarblijkelijk hoorde daar voor Nicolette ook een momentje bij dat ze vriendinnen laat zien aan een aantal passanten.

Kijken
De beelden zijn nog altijd beschikbaar en na wat pluizen op het internet vind je de beelden uit seizoen 3 aflevering 4 gewoon nog op YouTube. Check de beelden hieronder, mocht je ze nog niet gezien hebben.



NieuwsFilm

meest populair