Hoofdrolspeler nieuwe 'The Hunger Games' had het niet makkelijk: "Hij is door en door slecht"

Hoofdrolspeler nieuwe 'The Hunger Games' had het niet makkelijk: "Hij is door en door slecht"

Tom Blyth speelt de jongere versie van Donald Sutherland in 'Songbirds and Snakes' en vindt de oudere Snow ontzagwekkend in de voorgaande 'Hunger Games'.

Tom Blyth heeft het niet gemakkelijk in de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Dat komt niet alleen door wat zijn personage moet doorstaan.

De 28-jarige Britse ster treedt immers in de voetsporen van Donald Sutherland. De 88-jarige acteur is bij leven een legende. De Canadese acteur is wereldberoemd door zijn met awards overladen personages in Citizen X, Without Limits en Path to War.

Heerlijk om te haten
In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood zegt Tom zelf: "Ik vind het prachtig zoals hij de oudere Snow neerzet. Als kijker vind je het heerlijk om hem te haten. Ik hou van zo'n personage."

Tom vertelt dat hij wel zes keer auditie moest doen, voordat hij een contract te zien kreeg. De selectie was extra zorgvuldig. Hij vervolgt: "Het is een van de redenen waarom ik zo blij was om een jongere versie van hem te mogen spelen. Voor mij is Donald Sutherland door en door slecht."

Ontzagwekkende acteurs
Zowel Tom Blyth en Rachel Zegler zeggen in het recente interview erg onder de indruk te zijn van de sterren in de eerdere films. Ook hoe Woody Harrelson zijn personage neerzet, vinden ze ontzagwekkend.



NieuwsFilm

meest populair