Onmogelijke pose van Kim Feenstra op Instagram: "maar dan heb je wel wat"

Onmogelijke pose van Kim Feenstra op Instagram: "maar dan heb je wel wat"

Het Nederlandse model / actrice ziet er weer stralend uit op Instagram.

Een paar dagen geleden zagen we Kim Feenstra nog in het zwart op Instagram en nu verblijdt ze haar ruim 600 duizend volgers met een foto in een "onmogelijke pose". Check de foto via onderstaande link.

Als actrice hebben we de afgelopen periode niet heel veel opvallends van Kim gezien. De in Groningen geboren BN'er is nu wel in een bijrol te zien in de bioscoopfilm Sint Ahoy!, waarin ze de zeemeermin Aquaria speelt. Ze helpt de Sint en zijn pieten die op bezoek zijn in het Caribisch gebied.

Onmogelijk
"Modellenwerk is niet alleen lachen naar de camera. Het komt wel eens voor dat een klant je uitdaagt om een vrijwel onmogelijke pose aan te nemen," schrijft Kim nu op Instagram. "Zoals op de foto waar je nu naar kijkt. Dit heeft me veel kracht gekost en mijn buikspieren hebben overuren gemaakt. Maar dan heb je ook wat. Klant blij, ik blij."

"Maar nu, daag ik je uit om een foto te maken in dezelfde pose met hakken," vervolgt het model. "Tag me in je stories. Ik zal je reposten en degene die de pose het beste heeft uitgevoerd kan rekenen op een fijn kado voor de feestdagen."

Oefening baart kunst
En Kim heeft er zin in: "Neem je deze challenge aan? Oefening baart kunst. Ik ben benieuwd naar jullie foto's. Ook naar de making off. 1,2,3 Let's Go! #strikeamodelposewithme. P.S Je moet er wel een beetje leuk bij kijken nog...."


De foto van de 37-jarige Kim Feenstra in haar onmogelijke pose zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Hieronder zie je een andere recente post van Kim Feensta: "Mama op set vs Mama thuis," schrijft ze bij deze foto.



NieuwsFilm

meest populair