Brie Larson doet het onmogelijke na een nacht doorzakken: Er weer fit uitzien

Brie Larson doet het onmogelijke na een nacht doorzakken: Er weer fit uitzien

'The Marvels' is nu in de bioscoop, met Brie Larson als superheld Captain Marvel, samen met Ms. Marvel en Monica Rambeau, met Samuel L. Jackson als Nick Fury.

The Marvels is nu in de bioscoop. De film is een vervolg op Captain Marvel. Ook nu is Brie Larson te bewonderen als superheld. Ze krijgt daarbij de hulp van Ms. Marvel, gespeeld door Iman Vellani, en Monica Rambeau, gespeeld door Teyonah Parris. Daarnaast is Samuel L. Jackson opnieuw te zien als Nick Fury.

Veel promotie hebben de actrices niet kunnen doen door de staking van hun acteursbond. Maar van de week plaatste Brie Larson een bericht op haar Instagram. Ze was samen met Iman Vellani bij de nieuwe Broadway-musical, Monty Python's Spamalot. De foto's zijn hier te bewonderen.

Onopgemaakt starten
Eerder dit jaar was Brie Larson te zien in de onderstaande YouTube-video van Vogue, waarin ze dapper zonder make-up begint. Ze bekent namelijk de ochtend te beginnen na te zijn doorgezakt. Haar gezicht heeft dus meer aandacht nodig om de vermoeidheid weg te krijgen.

De uitleg over haar huidverzorging is typisch Brie: nonchalant, onderhoudend en fascinerend tegelijk. Ze meldt dat ze altijd moe is, want ze is altijd bezig. Ondertussen vertelt ze dat ze enorm veel leert van haar allerbeste vriend "en een echte Jedi" Samuel L. Jackson.

Drukke dagen
Ook zegt ze met een grapje richting haar superheldenstatus en drukke dagen: "Ik wil niet dat mensen zien dat ik moe ben. Ik wil dat ze zien dat ik het onmogelijke voor elkaar krijg."



NieuwsFilm

meest populair