De keer dat Katja Schuurman letterlijk met de billen bloot ging om een standpunt in te nemen

De keer dat Katja Schuurman letterlijk met de billen bloot ging om een standpunt in te nemen

In 2017 was er van Katja Schuurman een boodschap aan de Geenstijl.nl fans.

Nog altijd is Katja Schuurman maar moeilijk weg te denken van de televisie en social media. Eens in de zoveel tijd weet ze zichzelf wel weer trending te krijgen. En dat is uiteraard helemaal niet erg, want Katja is en blijft gewoon een prachtige vrouw.

In 2017 was Katja even klaar met het vermeende seksisme op de website Geenstijl. Ze plaatste destijds als protest een foto van zichzelf met een boodschap op Twitter om te laten blijken dat ze het oneens was met de aanpak van de bekende "stijlloze" website.

Verschillend
Op de foto die ze plaatste zien we Katja voor een raam staan in Amsterdam. Met haar armen en handen tegen het raam zien we haar van achter en haar billen zijn duidelijk niet te missen.

"Lieve Geenstijl fans. Ik zal proberen het een beetje simpel uit te leggen. Seks en seksisme = verschillend. 1e is top! 2e stompzinnig," is de tekst bij de post. Geenstijl ging in die periode misschien net even een stap te ver om bij een foto van een Volkskrant-journaliste de tekst "Zou u haar doen?" te zetten. De reacties waren niet om over naar huis te schrijven.

Katja
Voor wie de Instagram-pagina van Katja volgt weet dat ze zelf graag op het randje balanceert en regelmatig foto's heeft geplaatst die verre van kunstzinnig genoemd kunnen worden. Wil je de foto/post uit 2017 van Katja (nog een keer) zien, dan vind je deze op Twitter/X.



NieuwsFilm

meest populair