3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van een Tim Burton-prent tot een topfilm met Riz Ahmed: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dark Shadows (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green, e.a. | Te zien op: o.a. Google Play en Pathé Thuis
De bloedzuigende vrouwenverslinder Barnabas Collins brak ooit het hart van de kwade heks Angelique Bouchard, die wraak op hem nam door Collins en zijn familie te vervloeken. Nu, twee eeuwen later, ontwaakt Collins weer. Hij trekt in bij zijn excentrieke nazaten, die nog altijd wonen in zijn oude landhuis, om Bouchard uit te kunnen schakelen.



Sound of Metal (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a. | Te zien op: Prime Video
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.



Cast Away (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy, e.a. | Te zien op: Netflix
Chuck Noland, een werknemer van koeriersbedrijf FedEx, heeft een hectisch leven. Daardoor heeft weinig tijd voor zijn vriendin. Zijn hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer zijn vliegtuig neerstort in de Grote Ocean. Hij blijkt de enige overlevende te zijn en strandt op een onbewoond eiland. Daar moet hij vechten om te overleven.



NieuwsFilm

meest populair