Topmodel en 'Ocean's Eight'-actrice Adriana Lima krijgt veel kritiek op haar 'nieuwe gezicht'

Topmodel en 'Ocean's Eight'-actrice Adriana Lima krijgt veel kritiek op haar 'nieuwe gezicht'

De 42-jarige schoonheid bijt van zich af en komt met een logische verklaring.

Adriana Lima, voornamelijk bekend als model, was eerder deze week aanwezig bij de première van The Hunger Games: The Ballad of the Songbirds & Snakes. Hoewel zij niet eens in de blockbuster te zien is, werd er wel veel over haar gesproken. Ze ziet er volgens velen namelijk anders uit.

De 42-jarige Lima, o.a. bekend van kleine rolletjes in series als How I Met Your Mother en The Crazy Ones maar ook in de Ocean's Eight-film, kreeg namelijk behoorlijk wat kritiek over haar uiterlijk. Het model kreeg te horen dat ze er 'onherkenbaar' en zelfs 'verpest' uitziet.

Uitleg
'Het nieuwe gezicht' van het Braziliaanse supermodel zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Er werd zoveel over gesproken dat Lima nu van zich afbijt en met een verklaring komt.

Zo schrijft ze: "Ik ben moeder van een tienermeisje, twee jonge kinderen, een actieve zoon, een éénjarige die leert lopen en drie honden. Bedankt voor jullie bezorgdheid". Hierbij deelde ze eveneens een foto van zichzelf, zonder make-up op Instagram Stories.

Opnieuw
Het is niet de eerste keer dat Lima kritiek krijgt te verduren vanwege haar uiterlijk. Vorig jaar dook ze nog zwanger op op de rode loper op het filmfestival van Cannes. Toen kreeg ze te horen dat haar gezicht 'te gezwollen' zou zijn.



Ook toen reageerde het model: "Je moet je lichaam accepteren. Ieder lichaam reageert anders tijdens en na de zwangerschap. Ik word hier en daar onzeker, maar ik hoop dat mensen verder kunnen kijken dan mijn uiterlijk".

NieuwsFilm

meest populair