Iman Vellani hoopt dat fans na 'The Marvels' meer eisen van Marvel-studio

Iman Vellani hoopt dat fans na 'The Marvels' meer eisen van Marvel-studio

Iman Vellani als Ms. Marvel zorgt voor dolenthousiaste reacties van fans in de nieuwe film 'The Marvels'.

In de nieuwe bioscoopfilm The Marvels duikt Ms. Marvel op uit de gelijknamige Disney-serie. Fans zijn dol op de casting van Iman Vellani als superheld. Gelukkig is de 21-jarige actrice uit Canada dat ook.

Op social media raken liefhebbers niet uitgepraat over het einde van de film. In de 'post credit scene' neemt Ms. Marvel kennelijk de rol van Samuel L. Jackson over. Als een jongere versie van Nick Fury is zij druk met de werving van superhelden voor haar eigen team: de Young Avengers.

Geduldig wachten op meer
Na de laatste film Avengers Endgame zou dat een welkome afwisseling zijn. Fans kunnen niet meer wachten en eisen meer nieuws. Iman Vellani is in het echt fan van comics en weet een hoop over het MCU-universum.

Zij wacht 'geduldig' tot zij nieuw schrijfmateriaal krijgt van Kevin Feige, de baas van de Marvel-studio. Ze zei tegen The Hollywood Reporter hier: "Ik wil het Kevin Feige niet moeilijk maken tot ik het scenario van het tweede seizoen van Ms. Marvel krijg. Dan mail ik hem waarschijnlijk 72 vragen."

Fans vragen om reacties
Ze vervolgde: "Ja, ik maak het hem gemakkelijk. Als hij MCU de Aarde-616 noemt, laat ik dat zo. Ik ben geduldig en ik hoop eerlijk gezegd dat mensen meer vocaal zijn over een tweede seizoen van Ms. Marvel nu zij zo'n liefde en steun krijgt."



De reacties zijn er zeker naar. Zo schrijft een fan dat Ms. Marvel de beste toevoeging is sinds het MCU begon. Een ander zegt dat de post credit hilarisch was. Weer een ander hoopt op een film over de Young Avengers. In de onderstaande YouTube-video van The Movie Report wordt meer verteld.

NieuwsFilm

meest populair