GTST-acteur Geert Hoes ernstig ziek door zeldzame bacterie: "bijna 35 kilo afgevallen"

GTST-acteur Geert Hoes ernstig ziek door zeldzame bacterie: "bijna 35 kilo afgevallen"

De BN'er laat zich er uitgebreid over uit op zijn Facebook-pagina.

Iedereen in Nederland kent GTST wel, waarschijnlijk wel de bekendste soapserie in ons land. Nu is er tragisch nieuws wat betreft oud-GTST-acteur Geert Hoes. Hij heeft namelijk een zeldzame bacterie opgelopen en is al tientallen kilo's afgevallen.

De 40-jarige Hoes, eveneens actief als presentator, deelt zijn verhaal nu op sociale media. Zo begint hij: "Ik voelde mij al lang niet topfit. Niet wetende dat er een 'sluipmoordenaar' in mijn lichaam bezig was".

Probleem
De acteur kreeg op een gegeven moment 'enkele klachten' en was 'niet helemaal zichzelf'. Hoes begon ook af te vallen, maar dacht dat dit enkel en alleen het gevolg was van een gezondere levensstijl. Toen het echter alsmaar erger werd besloot hij naar het ziekenhuis te gaan.

Toen de acteur zich liet onderzoeken, dacht het ziekenhuis in eerste instantie aan darm- of alvleesklierkanker. Na verder onderzoek bleek iets anders de klachten te veroorzaken. "Na vele onderzoeken, scans en biopten bleek ik een zeldzame bacterie te hebben opgelopen. De kans op het winnen van de jackpot bij de Staatsloterij is volgens de artsen nog groter"

Angstaanjagend
Naast de bacterie is ook een parasiet aangetroffen in zijn lichaam. Zo vervolgt Hoes: "Het is een parasiet die je letterlijk van binnen opeet. Vanaf het begin heb ik ook tegen de artsen gezegd dat het voelde alsof ik van binnen werd opgegeten".



Hoes ligt nu weer in het ziekenhuis maar geeft de moed zeker niet op: "Ik voel me lichamelijk soms een oud opaatje en soms weer wat beter. Maar ik voel ook dat ik dit kan en ga overwinnen! Hoe zwaar het traject ook nog gaat zijn, we gaan dit aan en ik heb genoeg om voor te vechten"

NieuwsFilm

meest populair