Jennifer Hoffman in een jurkje met een flink zichtbare voorkant

Jennifer Hoffman in een jurkje met een flink zichtbare voorkant

De Nederlandse actrice deelt een foto van even geleden, met Aiko Mila.

De Nederlandse actrice Jennifer Hoffman zien we wel vaker hier op FilmTotaal voorbijkomen. Zowel in het film- als in het celebritynieuws. Dit keer hebben we een foto van haar Instagram waarop ze te zien is met haar collega Aiko Mila Beemsterboer.

De in Gouda geboren Jennifer doet het met 200K volgers goed op Instagram. Dat komt vast doordat ze haar volgers regelmatig nieuwe foto's van haar programma's, tv-series en films toont. Of uiteraard met opvallende fotoshoots voor modebladen.

Recente films
De in 1980 geboren blondine zagen we voor het laatst in de film All Inclusive, samen met bovengenoemde Aiko. De film werd uitgebracht in maart dit jaar in de bioscopen en wist een redelijke 2,2 miljoen dollar op te halen aan de vaderlandse bioscoopkassa's.

Recent heeft Jennifer de opnames voor de Netflix-komedie The Dadchelor van regisseur Jon Karthaus met ook Matteo Simoni en Alvise Rigo afgerond. De film laat zien hoe een aanstaande vader in Italië de meest wilde opdrachten moet uitvoeren.

Met Aiko
Jennifer deelde op Instagram een foto van even geleden. Ze is te zien in een opvallende jurk met een even opvallende voorkant. Naast haar zien we de 20-jarige Aiko. Klaarblijkelijk hebben ze net een happie gedaan bij een Aziatisch restaurant.


De 42-jarige Jennifer Hoffman samen met Aiko op de foto zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair