Denzel Washington speelt 'Hannibal' in zijn volgende film voor Netflix

Denzel Washington speelt 'Hannibal' in zijn volgende film voor Netflix

Niet Hannibal Lecter of Hannibal uit de A-Team, maar Hannibal the Conqueror.

Sinds de beëindiging van de stakingen in Hollywood krijgen we eindelijk weer wat nieuws over nieuwe films en filmrollen. Het meest opvallende nieuws tot op heden is dat Denzel Washington een film gaat maken voor Netflix, opnieuw met regisseur Antoine Fuqua.

Recent leverden Washington en Fuqua nog de actiefilm The Equalizer 3 op en in 2001 waren ze uiteraard verantwoordelijk voor de hit Training Day. Nu maken ze gezamenlijk een historische actiefilm.

Hannibal
In de nieuwe film krijgen we Washington te zien als de legendarische tacticus en leider Hannibal Barca alias Hannibal the Conqueror. Hij wordt gezien als een van de beste militaire leiders uit de geschiedenis.

We zien in de film waarschijnlijk hoe Hannibal de cruciale veldslagen leidde tijdens de Tweede Punische Oorlog tegen de Romeinse Republiek. Hannibal wist grote delen van Italië te veroveren en er zijn tekeningen waarop hij Rome intrekt op een olifant.

Vin Diesel
Fast X-acteur Vin Diesel zal wel balen. Een biopic over deze Hannibal zou zijn droomproject zijn. Het script ligt in handen van John Logan. Hij was eerder verantwoordelijk voor de scenario's van topfilms als Gladiator en Hugo. Op dat vlak zit het dus al goed.



NieuwsFilm

meest populair