Scarlett Johansson is niet alleen: Dit is haar tweelingbroer

Scarlett Johansson is niet alleen: Dit is haar tweelingbroer

Scarlett Johansson, bekend van films zoals 'Black Widow', heeft zelfs een tweelingbroer op de aardbol

Het is moeilijk te geloven dat Scarlett Johansson ooit straatarm was. De 38-jarige ster uit Black Widow en Asteroid City heeft immers een geschatte netto waarde van 165 miljoen Amerikaanse dollar.

Ze behoort al jaren tot de best betaalde actrices in Holllywood. Maar haar jeugd was moeilijk met altijd te weinig geld voor boodschappen. Gelukkig heeft ze wel een fijne band met haar vier broers en zussen. Ze werken allemaal in de showbusiness.

Haar meest favoriete broer
Vooral haar tweelingbroer Hunter is favoriet. Hunter Johansson is acteur en presentator en zet zich in voor goede doelen. Scarlett zei over hem: "Als er een vrijgevig persoon is, is dat mijn broer wel. Hij herinnert me eraan een goed mens te zijn. Ik ben trots op hem."

Haar broer Christian werkt liever achter de camera en is crewlid, terwijl broer Adrian acteur is en stemacteur voor verschillende games als Grand Theft. Haar zus Vanessa Johansson is actrice, stemactrice en regisseur.

Een echte tweeling
Hunter Johansson verschijnt het meest met Scarlett in het openbaar. Ze zijn echt twinnies, al lijken ze niet sprekend op elkaar. Scarlett zei daarover: "Het is de aanwezigheid van die ziel die ik al naast me wist nog voordat ik geboren was. Daar kan ik niet lang zonder."



Foto's van hen staan hier in het artikel van People. In de bovenstaande YouTube-video van Nicki Swift wordt meer verteld.

NieuwsFilm

meest populair