Al jarenlang ruzie: waarom haten Sharon Stone en Billy Baldwin elkaar?

Al jarenlang ruzie: waarom haten Sharon Stone en Billy Baldwin elkaar?

Tijdens het maken van de erotische thriller 'Sliver' ging het behoorlijk fout...

Het komt wel vaker voor dat bepaalde acteurs het niet zo goed met elkaar kunnen vinden, ook al maken ze samen een film. Dit geldt ook voor Sharon Stone en William Baldwin. De twee maakten 30 jaar geleden Sliver, maar haten elkaar sindsdien. Wat is er eigenlijk tussen de twee gebeurd?

In de pikante Sliver kruipt Stone in de huid van Carly Norris. Zij verhuist naar een flat in een groot appartementsgebouw in New York. De flat is vrijgekomen omdat de vorige huurder er van het balkon is gesprongen.

Erotische scènes
Norris maakt kennis met haar medebewoners, waaronder Zeke (Baldwin), met wie ze haar seksuele behoefte stilt. Er vinden in de film dan ook de nodige pikante momenten tussen de twee plaats, maar grappig genoeg konden de twee acteurs het helemaal niet goed met elkaar vinden.

Het was voor regisseur Phillip Noyce dan ook niet makkelijk om alle 'spannende scènes' tussen Stone en Baldwin op te nemen. Hier kwam laatstgenoemde ook achter, toen hij de actrice moest kussen. Stone beet hem toen zo hard op zijn tong dat Baldwin enkele dagen niet kon praten.

Ruimte
Daar blijft het niet bij. Ondanks het feit dat de twee de nodige scènes delen, vroegen ze Noyce om zoveel mogelijk scènes apart op te nemen, om zo ze elkaar te kunnen vermijden. Noyce probeerde Stone en Baldwin dan ook zo goed mogelijk 'gescheiden' te houden.



NieuwsFilm

meest populair