Dit is Solane (23), de dochter van GTST-acteurs Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

Dit is Solane (23), de dochter van GTST-acteurs Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

De 23-jarige Solane Victoria de Vogel heeft al een goed gevolgde Instagram-pagina.

Acteurs Erik de Vogel en Caroline de Bruijn. Je kent ze waarschijnlijk wel, sowieso van gezicht. Ze spelen in de bekende Nederlandse soap Goede Tijden, Slechte Tijden het stel Ludo en Janine Sanders. In het echte leven vormen ze ook een koppel.

De acteurs zijn de zestig ondertussen gepasseerd en dat is niet vreemd, ze spelen hun rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden al ruim 30 jaar. Ze hebben samen een 23-jarige dochter die Solane heet.

Solane Victoria de Vogel
De brunette acteert zelf niet, vermoedelijk studeert ze nog. Ze zou een rechtenstudent zijn en op basis van haar foto's op Instagram is ze vooral veel op reis en geniet ze volop van het leven. Maar dat doen de meeste mensen als je naar Insta kijkt.

Ze lijkt ook een vriendje te hebben. Hij heet Pepe Favela en hij is een filmregisseur en zijn meest recente film heet Big Boys Biker Bende, duidelijk een kleinere productie voor vermoedelijk een opleiding.

Even voorstellen
Uiteraard staan op Instagram heel wat foto's van Solane en ze verzamelde ondertussen al zo'n 20 duizend volgers. Haar laatste foto plaatste ze eind oktober en ze lijkt ergens op vakantie te zijn.


De foto's van de nu 23 jarige Solane Victoria de Vogel zien? Check deze dan op haar Instagram-account

Wie weet volgt Solane ooit haar ouders op in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar voor nu geniet ze nog even van het leven buiten de spotlight. Na vandaag krijgt ze mogelijk weer wat volgers erbij.



NieuwsFilm

meest populair