Wie is eigenlijk het vriendje van Brie Larson, de ster uit 'The Marvels'?

Wie is eigenlijk het vriendje van Brie Larson, de ster uit 'The Marvels'?

Brie Larson is erg op haar privacy gesteld en vertelt weinig over haar partners.

Brie Larson is eerdaags te zien in de nieuwe Marvel-film The Marvels. Het is een vervolg op de eerdere Captain Marvel.

Iedereen kent haar goede acteerprestaties. Ze werd zelfs beloond met een Oscar voor Room. Maar over haar privéleven vertelt de 34-jarige ster weinig, waardoor de paparazzi natuurlijk erg nieuwsgierig is naar het vriendje in haar leven.

Relaties met sterren
Naar hun weten heeft Brie in elk geval relaties gehad met andere sterren. Zo werd ze in 2006 gespot met Cody Linley, een acteur uit de serie Hannah Montana. Daarna was ze ongeveer vier jaar samen met muzikant John Patrick Amedori.

Met muzikant en acteur Alex Greenwald was ze zelfs zes jaar samen. Maar vlak voor hun verloving in 2019 besloten ze toch maar uit elkaar te gaan. De pers wist niet beter dan dat Brie daarna vier jaar samen was met filmmaker Elijah Allan-Blitz. Hij regisseerde de VR-experience Take Every Wave.

Nu even single
Tegen Harpers Bazaar zei ze echter recent in een interview hier: "Ik heb geen partner. Ik heb geen plan. Ik wil wel kinderen, maar ik weet niet wanneer en in welke vorm dat zal zijn."



Ook zei ze dat ze op de filmset heel goed weet wat ze doet. Maar privé is ze best onzeker en komt ze slecht voor haarzelf op. Brie is dus even single. In de bovenstaande YouTube-video van Harpers Bazaar vertelt ze meer over haar carrière.

NieuwsFilm

meest populair