3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Girl, Interrupted (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Winona Ryder, Angelina Jolie, Clea DuVall, e.a. | Kijk direct
Susanne is een tiener met problemen. Volgens een psychiater, die ze nog nooit heeft ontmoet, lijdt ze aan persoonlijkheidsstoornissen. Na een nieuw mentaal dieptepunt wordt ze opgenomen in een psychiatrische inrichting. Daar raakt ze bevriend met enkele andere vrouwen, waaronder de sociopathische Lisa. Haar vriend Toby maakt zich ondertussen zorgen dat ze zich te veel aan hen hecht.



Ferry (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cecilia Verheyden | Cast: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, e.a. | Kijk direct
Amsterdam, 2006. Voordat Ferry Bouman zelf een machtige drugsbaron werd, werkte hij voor een andere gangsterbaas, genaamd Brink, die hem de kneepjes van het vak heeft geleerd. Wanneer Brink wordt overvallen en zijn zoon verwond raakt, krijgt Ferry de opdracht om de daders te vinden. Hierbij wordt zijn loyaliteit flink op de proef gesteld. Ook ontmoet hij de grote liefde van zijn leven.



Scream (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett | Cast: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, e.a. | Kijk direct
Nadat de jeugd in het zeer vredig lijkende plaatsje Woodsboro opnieuw geteisterd wordt door een gemaskerde seriemoordenaar, besluit achterblijver Dewey Riley, die inmiddels gepensioneerd als sheriff, de hulp in te roepen van veteranen Sidney Prescott en Gale Weathers om de bloederige steekpartijen te stoppen. Samen ontrafelen ze wie er dit keer achter het masker schuilgaat.



NieuwsFilm

meest populair