Sage Stallone: hoe kwam de zoon van Sylvester Stallone om het leven?

Sage Stallone: hoe kwam de zoon van Sylvester Stallone om het leven?

In zijn nieuwe documentaire 'Sly' gaat Sylvester Stallone in op verschillende onderwerpen, waaronder de dood van zijn zoon Sage, ook een filmmaker.

Sylvester Stallone belicht verschillende onderwerpen in zijn nieuwe documentaire Sly. Hij beroert zelfs de dood van zijn zoon Sage Stallone. Een onderwerp dat de ster uit Rocky en Rambo normaal vermijdt.

Sage overleed namelijk in 2012 op 36-jarige leeftijd aan een hartziekte. De jonge filmmaker was bij die fatale hartaanval toevallig alleen in zijn studio in Los Angeles. De paparazzi dook op het verhaal, maar er werden geen verdachte omstandigheden geconstateerd.

Films van Sage
Sage is overigens ook te zien in Daylight en Rocky V. Hij speelde de zoon van Rocky die het moeilijk vindt dat zijn vader zo vaak weg is. In 1996 zei Sage tegen People hier: "Die scènes waren niet gespeeld."

Sage vervolgde: "Ik schreeuwde 'Je brengt nooit tijd met mij door!' naar hem en keek hem recht aan. We huilden soms op de set, maar werken aan die film deed ons goed. Na de film veranderde alles. We hebben alles voor elkaar over."

Lijkt op privéleven
Ook Sylvester bevestigde dat die film gebaseerd is op zijn privéleven. Hij zei: "In de film is de zin: 'Ik ben zo blij dat je bent geboren, want nu kan ik door jouw ogen leven'. Dat is denk ik wat vaders zoeken in hun kinderen. Dat jouw herinnering blijft leven, omdat je iets goed hebt gedaan als ouder."



Meer staat hier in het artikel van People. In de bovenstaande YouTube-video van CNN staat meer over Sage.

NieuwsFilm

meest populair