Dwayne Johnson en zijn ex betrokken bij een ontvoeringszaak van $3 miljard?

Dwayne Johnson en zijn ex betrokken bij een ontvoeringszaak van $3 miljard?

Dwayne Johnson en zijn ex-vrouw worden voor de rechter gedaagd wegens kidnapping, maar zij ontkennen betrokkenheid.

Dwayne Johnson wordt voor de rechter gedaagd om wel een heel bijzondere reden. Hij zou een WWE-worstelaar - met haar familie - gekidnapt hebben en hen onvrijwillig hebben vastgehouden.

Nu start deze Trenesha Biggers, alias Rakha Khan, een rechtszaak. Ze eist zelfs $3 miljard van meerdere beroemdheden en instellingen als Michael Jordan, Bank of America en verschillende universiteiten. De professionele worstelaar zegt door hun toedoen met haar kinderen gegijzeld en bedreigd te zijn in Miami.

Ontkennen betrokkenheid
Het klinkt als een film. Maar naar het schijnt vond de gebeurtenis echt plaats in het jaar 2008. De dagvaarding geldt ook voor Dany Garcia, de ex-vrouw van Dwayne Johnson. Het voormalig echtpaar doet nog altijd zaken met elkaar.

Dany en Dwayne hebben nu een verklaring uitgebracht dat zij niets met dit alles te maken hebben. Het document zegt: "We ontkennen elke betrokkenheid bij dit incident. We kijken ernaar uit om onze naam te zuiveren bij de rechtszaak."

Nieuwsgierig naar meer
En dat maakt de pers extra nieuwsgierig naar meer nieuws. Meer staat hier in het artikel van Disney Dining. In de onderstaande YouTube-video van ESPN vertellen Dany en de ster uit Black Adam en Jumanji meer over hun samenwerking.



NieuwsFilm

meest populair