Chris Hemsworth had wel een heel vreemd baantje bij de pomp

Chris Hemsworth had wel een heel vreemd baantje bij de pomp

Chris Hemsworth begon als tiener met het schoonmaken en klaarzetten van borstpompen voor het afkolven van moedermelk.

Waar Hugh Grant een clown was in zijn jongere jaren en Jeremy Renner als make up artist oude dames opmaakte, begon Chris Hemsworth als: schoonmaker van borstpompen.

En alsof dat bijbaantje al niet vreemd genoeg was, was de ster uit Thor en Extraction pas 14 jaar oud toen hij te maken kreeg met vrouwelijke borsten en moedermelk. Een borstpomp is namelijk een apparaatje dat een moeder gebruikt om moedermelk af te kolven voor haar baby.

Vreemd werk voor een jongen
Het is dus bijzonder dat een jongen daarmee te maken krijgt. Jimmy Fallon en Kumail Nanjiani waren dan ook terecht in dubio of Chris Hemsworth wel de waarheid sprak. In de onderstaande YouTube-video van The Jimmy Fallon Show wordt meer verteld.

Chris vertelde: "Die pompen worden uitgeleend door bedrijven. Ze komen dan terug en zitten dan onder de droge melk. Dat moest ik schoonmaken met een borsteltje en een spray. Ook moest ik de rubberen ringen vervangen."

Geen verzonnen verhaal
Jimmy en Kumail vonden het verhaal verdacht en dachten dat Chris het verzonnen had. Maar het bleek echt waar te zijn. Het moge duidelijk zijn: Iedereen begint ergens te werken. Maar in het geval van Chris was dat wel een heel bijzondere start.



NieuwsFilm

meest populair