Binnenkort: Netflix komt met een enorme tranentrekker

Binnenkort: Netflix komt met een enorme tranentrekker

'See You on Venus', naar het gelijknamige boek, kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix komt binnenkort met een ware tranentrekker: See You on Venus. In deze film reist een jonge vrouw, die terminaal is, af naar Europa om daar haar biologische moeder op te sporen. Dat doet ze niet alleen, maar met iemand die dit avontuur eveneens kan gebruiken om enige berusting te vinden.

See You on Venus is gebaseerd op het gelijknamige debuutroman van Victoria Vinuesa en belooft een ontzettend mooie en ontroerende film te worden. Het verhaal klinkt in ieder geval erg interessant.

Het verhaal
De ongeneeslijk zieke Mia uit Amerika wil naar Spanje reizen om haar biologische moeder op te sporen. Ze ontmoet Kyle, een jongeman die verantwoordelijk was voor een dodelijk ongeval en nu leeft met enorm schuldgevoel.

Mia weet hem te overtuigen haar te helpen. Samen trekken ze naar Spanje waar ze niet alleen meer leren over het leven, maar ook nog eens smoorverliefd worden op elkaar.

Netflix
Wellicht doet het verhaal je een beetje denken aan The Fault in Our Stars (2014). Ook deze boekverfilming, die dus vergelijkbare thema's behandelt, was een groot succes.


See You on Venus is vanaf 17 november op Netflix te zien. Een melding ontvangen op deze dag van de streamingdienst? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair