"Ik ben nog steeds maagd", onthult de 39-jarige actrice Yvonne Orji

"Ik ben nog steeds maagd", onthult de 39-jarige actrice Yvonne Orji

De 'Insecure'-ster laat zich erover uit tijdens een recent gesprek.

Actrice Yvonne Orji, voornamelijk bekend van de serie Insecure maar ook van films als Night School en Vacation Friends, was recentelijk te gast bij de Dear Chelsea -podcast, waar ze zich uitliet over haar seksleven. Dit zorgde wel voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Hoewel het niemand wat aangaat, besloot Orji zelf te verklappen dat zij op 39-jarige leeftijd nog steeds een maagd is. Chelsea Handler vroeg: 'Ben jij nog steeds een maagd?' waarop Orji kort maar krachtig antwoordde: 'Ja, dat ben ik inderdaad'.

Verhaal
Handler vond het blijkbaar erg speciaal om dit te horen. Zo vervolgt zij: 'Oh mijn God, ik vind dit geweldig. Jij bent de meest originele gast die wij ooit hebben gehad hier. Hoe oud ben je nu, 39?"

Orji heeft al eerder gezegd dat zij maagd wil blijven totdat ze getrouwd zou zijn, al maakt ze zich wel enigszins zorgen dat ze de juiste persoon nog niet heeft gevonden. Ook wil ze niet de fout ingaan.

Uitleg
Zo zegt Orji: 'Ik heb al vaker mensen horen zeggen: 'Oh Yvonne! Ik bid voor je toekomstige man, wie het dan ook wordt. Er komt heel wat druk op zijn schouders te liggen'. Ik heb natuurlijk heel wat verwachtingen!'



Orji, die erg gelovig is, zei al eerder: 'Voordat ik beroemd werd, vroeg ik aan God: 'Hoe kan ik u eer aandoen?' Ik weet nu het antwoord op die vraag en dat is om hem trots te maken. Daar streef ik naar'.

NieuwsFilm

meest populair