Jenna Ortega, Joaquin Phoenix en Emma Stone hebben verrassend veel gemeen

Jenna Ortega, Joaquin Phoenix en Emma Stone hebben verrassend veel gemeen

Jenna Ortega heeft in een recent interview aangegeven dat ze niet naar haar eigen werk kan kijken, omdat ze dan te kritisch blijft en dan niet kan blijven groeien als acteur.

Jenna Ortega valt op met haar rol in Wednesday en in Scream. Ze is ongelooflijk creatief en artistiek - en dat terwijl zij net 21 jaar oud is.

De jonge ster gaf alleen hier in een recent interview van Harpers Bazaar aan dat zij niet terugkijkt naar wat ze gecreëerd heeft. Ze zei: "Ik kan niet naar mijn werk kijken, omdat ik weet dat ik niet kan groeien als acteur als ik blijf hangen aan wat ik zie."

Niet in controle zijn
Ze vervolgde: "Als een opname me niet bevalt, ga ik vol verwijt naar bed. Maar het enige dat ik kan doen, is kwetsbaar en eerlijk voor de camera staan. Daarna moet ik door en alles loslaten. Ik vind het moeilijk om niet in control te zijn."

Ze is overigens niet de enige acteur die dat doet. Ook Tom Hanks en Joaquin Phoenix zijn erg kritisch op hun eigen prestaties. Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow en Reese Witherspoon zeiden in eerdere interviews dat ze gewoon niet graag naar zichzelf kijken.

Vermijden hun prestatie
Angelina Jolie en Helena Bonham Carter gaven aan meer geïnteresseerd te zijn in de processen rond het acteren dan hun eigen prestaties - en Andrew Garfield en Emma Stone vermijden hun scènes zelfs. Meer staat hieronder in de YouTube-video van The Hollywood Reporter.



NieuwsFilm

meest populair