83-jarige Al Pacino ontdekt wat 'ware liefde' kost: torenhoge alimentatie voor pasgeboren baby

83-jarige Al Pacino ontdekt wat 'ware liefde' kost: torenhoge alimentatie voor pasgeboren baby

De hoogbejaarde 'Scarface'-acteur heeft gelukkig vele miljoenen op de bank staan.

Hollywoodlegende Al Pacino gaat al een hele tijd mee. De acteur is inmiddels dan ook alweer 83 jaar oud, maar werd enkele maanden geleden nog opnieuw vader. Nu blijkt dat hij enorm veel geld aan kinderalimentatie zal moeten betalen.

Pacino, o.a. bekend van pareltjes als The Godfather, Scent of a Woman en Heat, leerde tijdens de coronaperiode de veel jongere Noor Alfallah kennen. In april 2022 werden de twee voor het eerst samen gezien, al zorgde dit wel voor de nodige gefronste wenkbrauwen: de twee schelen maar liefst 54 jaar.

Kind
De twee trokken zich niet veel aan van de kritiek en afgelopen juni beviel de 29-jarige Alfallah zelfs van een zoontje Roman. Pacino was destijds nog in de wolken: "Het is heel bijzonder. Ik heb veel kinderen, maar dit is echt speciaal in deze tijd".

Hierna volgde echter minder leuk nieuws voor de acteur. Naar verluidt verliet Alfallah hem, al is het vooralsnog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Wel weten we dat Alfallah de primaire fysieke voogdij krijgt, terwijl Pacino het moet doen met bezoekrecht. Als ouders verdelen ze samen de vakanties.

Alimentatie
Het lijkt er dus op dat de twee niet meer samen zijn. Ondanks het feit dat ze evenveel inspraak hebben in beslissingen over school, medische zaken en het bijwonen van buitenschoolse activiteiten, is het voornamelijk Pacino die flink moet dokken.



Pacino moet namelijk 28.000 euro per maand aan kinderalimentatie overmaken. Ook moet de Scarface-acteur een eenmalig bedrag van ruim 100.000 euro overmaken en afhankelijk van zijn inkomsten nog eens ongeveer 85.000 euro extra per jaar.

Kritiek
Daar blijft het niet bij. Hij moet ook per maand 12.000 euro aan een nachtverpleegkundige betalen en daar komen alle medische rekeningen van Roman nog eens bovenop. Pacino moet eveneens jaarlijks ruim 14.000 euro in een studiefonds van het baby'tje storten.



Sommige fans van de acteur zijn niet erg blij en zeggen dat Alfallah hem voor de gek heeft gehouden. Het hielp ook niet mee dat de jonge Alfallah ook al relaties heeft gehad met andere oudere bekendheden zoals Mick Jagger, Nicolas Berggruen en zelfs Clint Eastwood wordt genoemd.

NieuwsFilm

meest populair