Bradley Cooper viert Halloween als een enorme Rocket Racoon uit 'Guardians of the Galaxy'

Bradley Cooper viert Halloween als een enorme Rocket Racoon uit 'Guardians of the Galaxy'

Bradley Cooper en ex Irina Shayk waren samen verkleed als Rocket Raccoon voor Halloween in New York City.

Bradley Cooper blijft trouw aan zijn personage Rocket uit Guardians of the Galaxy. Voor Halloween verkleedde de ster zich als de stoere wasbeer met het kleine hartje. Zijn ex, Irina Shayk, deed gezellig mee.

Beiden werden in New York City gefotografeerd in hetzelfde kostuum als Mr. en Mrs. Raccoon. Voor de media is het niet helemaal duidelijk of Bradley en Irina wel echt uit elkaar zijn. Ze blijven in elk geval samen zorgen voor hun kind van 6 jaar oud.

Levensecht karakter
Samen met hun dochter liepen zij een 'trick-or-treat' ter gelegenheid van Halloween. In Amerika wordt dat griezelfeest nog altijd uitgebreid gevierd. Te zien aan de foto's was het daardoor extra druk op straat.

Bradley heeft de stem van Rocket verzorgd in heel wat films van Marvel. Zo was Rocket Raccoon te zien in de drie delen van Guardians of the Galaxy, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en in Thor: Love and Thunder.

Meer gevoel voor werk
Naar eigen zeggen vond hij dat fijn werk. Het is in elk geval leuk dat de acteur zijn CGI-karakter zelf tot leven brengt. Zo krijgen fans er meer gevoel bij. Just Jared deelde onderstaande foto's op X (Twitter).



NieuwsFilm

meest populair