Demi Lovato is misschien wel de opvallendste Sneeuwwitje in jaren

Demi Lovato is misschien wel de opvallendste Sneeuwwitje in jaren

Demi Lovato deelt foto's van haar moderne, sexy versie van Sneeuwwitje op Instagram voor Halloween en maakt veel goed na het gedoe rond de nieuwe live remake van 'Snow White' door Disney.

Disney heeft de live remake van Snow White verschoven naar 2025 in plaats van 2024. Waarschijnlijk wil de studio wat aanpassingen doen of het negatieve commentaar te sussen.

Terwijl de beroemde studio op deze manier hoopt wat omzet te redden, verblijdt Demi Lovato haar volgers en fans van het klassieke verhaal met haar visie op Sneeuwwitje. Voor Halloween plaatst ze waanzinnige foto's op haar Instagram, waardoor fans best voor haar in die appel willen bijten.

Moderne, hete versie
De zangeres en actrice uit de films Eurovision Song Contest, Zoolander en Camp Rock draagt een moderne versie van de klassieke japon. Ze toont een diep decolleté, haar tatoeages en een zwarte bob. Haar huid is lelieblank.

Ze schrijft: "Mijn favoriete tijd van het jaar. Happy Halloween." Hierop vraagt een volger of Demi de nieuwe Snow White kan zijn. Een ander schrijft: "Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, Demi is de heetste van het hele land."

Nieuw filmproject
Disney zwijgt voor nu over het nieuwe filmproject. Het commentaar van Rachel Zegler op het oude sprookje heeft hun imago in elk geval flink geschaad. Ook werd hun plan af te wijken van de zeven dwergen niet goed ontvangen.



NieuwsFilm

meest populair