Puff Daddy alias Diddy neemt wraak op Warner Bros.

Puff Daddy alias Diddy neemt wraak op Warner Bros.

Diddy (Puff Daddy) zet opnieuw een krachtige Halloween-video online en neemt als Batman wraak op de studiobazen.

Vorig jaar verraste Diddy (Puff Daddy, Sean Combs) iedereen met zijn Halloween-video. Hij verkleedde zich als Joker en ging op pad om dood en verderf te zaaien. Het was een origineel filmpje, maar Warner Bros. was er niet blij mee.

Van de week vertelde Diddy op zijn social media: "Vorig jaar was ik de Black Joker met Halloween. Maar ik kreeg emails van Warner Bros. dat ik dat niet mocht zijn, omdat ik hun merkrecht overtrad."

Geen Joker dit keer
Diddy toonde wat papieren in zijn filmpje op X (Twitter) en zei: "Als jullie zo je best doen mijn Halloween te verpesten met juridische regels, kan ik jullie wel vertellen dat ik dit jaar niet Black Joker zal zijn."

Intussen staat een video online, die hieronder te zien is. De populaire rapper houdt zijn woord: Hij is dit jaar geen paljas, maar ... Batman zelve. In de clip is hij The Dark Knight uit de tijd van Christian Bale en Christopher Nolan. De ruimte, de Batmobiel en de sfeer lijken hetzelfde.

Loze woorden in Hollywood
In gesprek met een jongetje genaamd 'Big' besluit hij iets te doen aan 'de lege pakken'. Vervolgens dringt Diddy het gebouw binnen, overmeestert waarschijnlijk een studiobaas en maakt eigenhandig een eind aan de langdurige staking in Hollywood.



Bovenstaand filmpje lijkt aangenaam vermaak. Maar de succesvolle, door prijzen bekroonde, muzikant en ondernemer hint indirect naar een behoefte aan meer respect voor de samenleving. Hij sluit af met 'The Darkest Knight'. Als het gaat om Halloween-videos wint Diddy volgens zijn volgers opnieuw de hoofdprijs.

NieuwsFilm

meest populair