"Hij heeft mij van top tot teen kunnen bekijken", aldus Alexandra Daddario

"Hij heeft mij van top tot teen kunnen bekijken", aldus Alexandra Daddario

Alexandra Daddario was door het dolle toen ze hoorde dat POTUS de serie True Detective keek.

Actrice Alexandra Daddario brak bij het grote publiek door met haar bijrol in de succesvolle HBO-politieserie True Detective. Ze speelde daarin het vriendinnetje Lisa Tragnetti van het personage Hart van Woody Harrelson.

Bijna iedereen weet ook waarom Daddario zo opviel in de serie. Ze beleefde met Hart behoorlijk zwoele avonturen in de avonduren. Een van de scènes waarin ze te zien is, is ongetwijfeld een van de meest gepauzeerde scènes uit True Detective.

President
Toen het achtdelige eerste seizoen in 2014 op HBO verscheen, werd deze door heel wat mensen gevolgd. De ontvangst was namelijk uiterst sterk. Zelfs toenmalig Amerikaans President Barack Obama volgde de serie.

Obama zou zelfs gevraagd hebben om afleveringen die nog niet waren verschenen. Daddario las dat nieuws ook en ze reageerde destijds op een hilarische manier.

Reactie Daddario
Toen Daddario het hoorde was ze er snel bij en plaatste ze een geweldige reactie op Twitter, tegenwoordig X. "De president heeft mijn boezem gezien," aldus de brunette. Ze kreeg duizenden likes en meer dan zeshonderd reacties.


Overigens had het personage van Daddario een aanzienlijke impact op het verhaal en de karakterontwikkeling van rechercheur Hart. Recent had Daddario nog een mooie rol in The White Lotus, ook van HBO.

Waarom die scènes?
In gesprek met Vanity Fair zei ze het volgende over de in het oog springende scènes: "Ze compleet in de war, dus ik begreep de naaktheid die nodig was voor het personage. Ik probeerde er niet aan te denken hoe riskant het was, maar nadat ik het had gedaan, dacht ik: 'Wauw, wat heb ik net gedaan?'"



NieuwsFilm

meest populair