De blonde stoot Madisyn Shipman knapt uit haar shirtje

De blonde stoot Madisyn Shipman knapt uit haar shirtje

De celeb die kan zingen en acteren valt op in haar Halloweenkostuum.

Gisteren zagen we nog het Halloweenkostuum van onze eigen Yolanthe Cabau voorbij komen en in dit artikel werpen we een blik op het opvallende pakje van de Amerikaanse celeb Madisyn Shipman. En haar kostuum is duidelijk nog wat opvallender.

De in Kings Mountain, North Carolina geboren blondine is vooral in de States een grote naam en heeft op Instagram een prima 2,2 miljoen volgers. Haar nieuwste foto krijgt al heel wat reacties.

Films en series
De in 2002 geboren Madisyn is naast actrice ook singer-songwriter en een model. Ook is ze bekend van haar rol als Kenzie Bell uit de sitcom Game Shakers van Nickelodeon. Op jonge leeftijd was ze ook al te zien in Saturday Night Live.

Maar ze heeft meer rollen gehad. Zo had ze een stemrollen in Disney's Whisker Haven en in het mooie The Peanuts Movie uit 2015. In 2016 speelde ze in de film Ordinary World. Haar laatste rol had ze in de sitcom Call Me Kat.

Kostuum
"Well, the saying goes... to succeed in life you need 3 things: a wishbone, a backbone and a funny bone. I guess it's safe to say - I'm all bones!! ;)" schrijft Madisyn bij twee foto's in een Halloweenkostuum die duidelijk wat te strak om haar lijf zit.


De foto's van de 20-jarige Madisyn Shipman zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair