"We deden het met elkaar en haar man keek toe," aldus de tegenspeler van Julia Roberts

"We deden het met elkaar en haar man keek toe," aldus de tegenspeler van Julia Roberts

Dominic West begrijpt heel goed dat het niet erg leuk was voor de actrice.

Julia Roberts is al decennia lang een beroemde actrice die in tientallen films heeft gespeeld. Ze is dan ook geen vreemde wanneer het aankomt op pikante scènes, maar van de spannende momenten in Mona Lisa Smile kon ze absoluut niet genieten.

In deze film uit 2003 moet Roberts een seksscène opnemen met acteur Dominic West, maar volgens laatstgenoemde kon de actrice allesbehalve genieten van deze scène. Heel erg gek is dit niet als je het onderstaande verhaal leest.

Uitleg
Zo zegt West: "De film is nogal rommelig. Het kwam wel vaker voor dat we op de dag zelf in een keer nieuwe scènes kregen om op te nemen. Niemand kon echt van het project genieten en vooral niet Julia".

"Zij was net getrouwd en wilde gewoon seks hebben met haar man. Het probleem was, haar man was de cameraman van de 'Mona Lisa Smile'. Het is dan ook niet zo heel fijn, dat wij het met elkaar 'deden' terwijl haar man het allemaal moest opnemen".

Voor wat hoort wat
Toch was het gelukkig niet alleen maar negatief voor de actrice. Hoewel het dus niet echt een leuke ervaring was en de film ook niet bepaald goed werd onthaald, kreeg ze wel een hele smak geld voor Mona Lisa Smile. Roberts was dankzij deze film in een keer 25 miljoen dollar rijker.



NieuwsFilm

meest populair