Johnny Depp beledigde een van zijn jeugdhelden: "die zie ik nooit meer"

Johnny Depp beledigde een van zijn jeugdhelden: "die zie ik nooit meer"

De acteur wilde een blijvende indruk maken bij muzikant Iggy Pop.

Johnny Depp is een van de bekendste en grootste namen in Hollywood. Menig filmfanaat zou hem dan ook maar wat graag willen ontmoeten, maar ook Depp heeft jeugdhelden. Toen hij eindelijk een van zijn rolmodellen ontmoette, begroette hij deze op een wel heel aparte manier.

The Pirates of the Caribbean-acteur is altijd al een grote fan geweest van de beroemde zanger Iggy Pop. Depp is namelijk niet alleen een acteur, maar is ook actief als muzikant. Zijn grote idol is Iggy Pop, maar hij wilde wel een speciale eerste indruk maken.

Ontmoeting
Zo zegt Depp: "Ik wilde iets anders zeggen dan de rest. Ik bedoel, hoe vaak zal Iggy wel niet fans gezien hebben die zeggen: 'Je bent geweldig en je muziek is fantastisch'. Dus ik dacht, laat ik gewoon gigantisch veel alcohol drinken om met iets origineels te komen".

De acteur vervolgt: "Op een gegeven moment loopt Iggy voorbij en ik roep het eerste dat bij me opkomt: 'Iggy Flop, Piggy Slop'. Hij kwam recht tegenover me staan, keek mij aan en zei toen: 'You little turd'. Het is nog steeds een van de beste momenten in mijn leven."

Verhaal
Depp deelde dit verhaal zelf met de wereld tijdens een aflevering van The Graham Norton Show. Ook konden Jennifer Lawrence en James McAvoy, die dag ook aanwezig waren, wel genieten van Depp zijn verhaal. Bekijk het fragment hieronder terug.



NieuwsFilm

meest populair