Jennifer Lopez is in dit avondjurkje helemaal op en top vrouw

Jennifer Lopez is in dit avondjurkje helemaal op en top vrouw

De prachtige actrice Jennifer Lopez verrast Instagram in een wel heel mooi en groen jurkje.

Hoe lang zal Jennifer Lopez nog aan de top van de entertainmentwereld staan, en nog willen staan? Met 252 miljoen volgers op Instagram staat ze op de zeventiende plek in de lijst met de meest gevolgde Instagram-pagina's. Ze is met haar 54 jaar dus nog altijd bijzonder populair.

Het is dan ook geen wonder dat ze veel vind-ik-leuks krijgt op de meest random foto's. Afgelopen weekend dook ze op in een opvallende groene en glimmende jurk en daarin is ze weer op en top vrouw. Zo'n 800.000 mensen vinden de film "leuk".

Aankomende films
JLo zagen we afgelopen jaren in de films Marry Me, Shotgun Wedding en The Mother en dit zijn zeker niet haar laatste films. De komende jaren staan er nog heel wat projecten op de planning. Voor op Netflix en in de bioscoop.

De volgende film heet Atlas, een scifi-thriller van Netflix en met ook Simu Liu, Sterling K. Brown, Ricky Guillart, Lana Parrilla en Abraham Popoola. De regie ligt in handen van Brad Peyton die eerder grote titels als San Andreas en Rampage met The Rock opleverde.

Groen
Het lijkt erop dat JLo zich rustig heeft gehouden tijdens het Halloween-weekend. Geen enge outfits om haar lijf. Wel zien we de brunette op twee foto's op Insta in een groen jurkje die haar lichaamscurve uiteraard weer laat zien. Check ze via onderstaande link.


Wil je de nu 54-jarige Jennifer Lopez in haar groene jurkje zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram.

Bij de foto schreef ze enkel "Date Night" en dat betekent dat ze op pad is geweest met haar man Ben Affleck, die we overigens niet zien op de foto. De opmerking "wordt deze vrouw ooit ouder?" in de reacties is een geldige.

NieuwsFilm

meest populair