Onverwoestbare Jackie Chan bekent door vrouwelijke ster doodsangst en rivaliteit te kennen

Onverwoestbare Jackie Chan bekent door vrouwelijke ster doodsangst en rivaliteit te kennen

Jackie Chan wordt bang van de extreme stunts die Michelle Yeoh zelf uitvoert, waardoor hij aan een helikopter moet hangen om haar gelijke te blijven.

Police Story 3, oftewel Supercop, dateert uit 1992 en bevat Jackie Chan en Michelle Yeoh. Beide sterren behoren tot de beste stuntmensen ter wereld. Die film zit dan ook vol extreme stunts die ze zelf deden.

Die samenwerking zorgde alleen wel voor een probleem voor Jackie Chan, de acteur uit Rush Hour en Hidden Strike. Hij werd oprecht bang door de absurditeit van hun stunts. Zeker toen Michelle Yeoh zonder enige twijfel een heel gevaarlijke motorstunt deed.

Elkaar dood willen
Michelle, de actrice uit Everything Everywhere All At Once en Crouching Tiger Hidden Dragon zei tegen GQ: "Jackie zei: 'Michelle, wil je mij dood hebben?' en ik zei: 'Nee, we zijn maatjes'. En hij zei: 'Nee', want ik deed die idiote motorstunt."

Michelle vertelde lachend over hun vriendelijke competitie: "Hij zei: 'Als jij al zoiets doet, waar moet ik dan nog vandaan komen?' Vandaar dat hij aan die helikopter ging hangen, om in balans te blijven met mijn stunts."

Meer over haar films
In de onderstaande YouTube-video van GQ vertelt Michelle Yeoh meer over haar filmcarrière. Ook zei ze: "Probeer die stunts echt niet zelf. Ik zou het nu ook niet meer doen."

https://www.youtube.com/watch?v=DHOSiFzcHJ8

NieuwsFilm

meest populair