Leonardo DiCaprio kreeg het er flink van langs: "Het had veel erger kunnen zijn"

Leonardo DiCaprio kreeg het er flink van langs: "Het had veel erger kunnen zijn"

Ricky Gervais presenteerde de Golden Globes wel vijf keer en was werkelijk een nachtmerrie voor Hollywood.

Ricky Gervais presenteerde de Golden Globes-awards wel vijf keer. De laatste keer was in 2020. Niet alleen omdat iedereen hem zat was, maar ook omdat hij het zelf zat was.

De 62-jarige Britse komiek is een letterlijke nachtmerrie voor beroemdheden, want hij bespaart niemand een roast. Een van die keren in Hollywood maakte hij - voor een miljoenenpubliek - een opmerking over de vrijgezellenstatus van Leonardo DiCaprio en zijn voorliefde voor jonge modellen.

We zijn die sterren zat
Ricky Gervais vertelde aan Graham Norton: "Ik kan hun spanning voelen en als zij die roast horen, denken ze: 'Oh, was dat alles?' Zoals je Leo DiCaprio zag lachen met: 'Het had veel erger kunnen zijn'."

De acteur uit Night at the Museum en David Brent: Life on the Road vertelde: "De Amerikaanse pers is veranderd in hun mening. De eerste keer vroegen ze zich af hoe ik die afschuwelijke dingen tegen die prachtige sterren kon zeggen. Maar de vijfde keer was het: 'Schiet maar raak, we zijn beroemdheden zat'."

Wel blij met de kansen
Hij vertelde in de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show ook dat het lag aan de tijdsgeest. En dat hij blij was met de kansen, maar de Golden Globes niet meer wil doen.



NieuwsFilm

meest populair