Kristen Stewarts eerste kus was met deze acteur op een jonge leeftijd: "ik hou nog steeds van hem"

Kristen Stewarts eerste kus was met deze acteur op een jonge leeftijd: "ik hou nog steeds van hem"

De actrice heeft echter een relatie en ook haar beroemde 'crush' is al jarenlang getrouwd.

Kristen Stewart werd wereldberoemd dankzij de Twilight-franchise. Sindsdien staat ze volop in de spotlights. De actrice heeft al de nodige relaties gehad, maar haar allereerste zoen was ook met een acteur.

Het gaat hier om niemand minder dan Jamie Bell, o.a. bekend van Billy Elliot en Rocketman. Stewart was recentelijk te gast bij Watch What Happens Live with Andy Cohen en liet zich hierover uit.

Reactie
Zo zegt Stewart, eveneens bekend van The Wrestler en Still Alice: "Mijn allereerste zoen was tijdens de opnames van een film met Jamie Bell". Cohen reageert verbaasd maar dit is volgens Stewart echt de waarheid.

De actrice vervolgt: "Het is niet alsof we elkaar echt veel aan het zoenen waren ofzo. Het kan beter beschreven worden als een kusje. Ik was pas 13 of 14 jaar oud. Ik was dan ook echt enorm nerveus".

Schatje
Stewart was en is nog helemaal weg van Bell: "Hij is zo lief en schattig. Hij was heel erg vriendelijk en respectvol. Ik hou echt van hem". Bell trouwde in 2017 met zijn Fantastic Four-collega Kate Mara, terwijl Stewart een relatie heeft met Dylan Meyer, eveneens actief als actrice.



NieuwsFilm

meest populair