Jennifer Aniston was doodsbang na riskante kus: "het was verontrustend"

Jennifer Aniston was doodsbang na riskante kus: "het was verontrustend"

Jennifer Aniston had twijfels over het kussen van een minderjarige collega in de film 'We're the Millers'.

In Hollywood lijkt een scenario leuk tot je midden in de opnames staat en dan twijfelt. Dat overkwam Jennifer Aniston met de film We're the Millers.

De populaire ster uit de serie Friends geeft in de komedie uit 2013 de Marvel-held Will Poulter een lesje in zoenen. Dit gebeurt als de 'dochter' een zoen uitwisselt met de 'zoon' en de 'moeder' denkt dat het beter kan. Het probleem was echter dat de jonge acteur destijds minderjarig was en Jennifer niet.

Hilarische situaties
De scène uit te breiden was haar idee, daar de hele film draait om de situationele hilariteit. Maar in een interview met Conan vertelde Jennifer: "Het was verontrustend. Hij was erg jong. Hij was minderjarig. Ik dacht: Dit is illegaal."

Toen Conan vroeg of ze dan iets illegaals heeft gedaan, antwoordde Jennifer: "Ben je mal? Het was maar een kus. Ik ben helemaal in de regelgeving gedoken, voordat de opname begon. Het was niet illegaal."

Komische personages
Gelukkig is de nu 54-jarige actrice wel wat gewend aan haar komische personages. Meer over die riskante kus staat hier in het artikel van US Magazine. In de onderstaande YouTube-video van On Demand Entertainment vertelt Will Poulter meer.



NieuwsFilm

meest populair