Jennifer Lawrence had de slechtste dag ooit met Timothée Chalamet: "Ik explodeerde"

Jennifer Lawrence had de slechtste dag ooit met Timothée Chalamet: "Ik explodeerde"

Voor Timothée Chalamet duurde de quarantaine te lang en hij bruiste van de energie op de filmset van 'Don't Look Up' tot grote verdriet van Jennifer Lawrence.

Timothée Chalamet bouwt een imposante filmcarrière op met films als Dune. Hij werkt met de grootste sterren als Jason Momoa, Zendaya en Steve Carell. Doorgaans is iedereen blij met zijn aanwezigheid.

Maar voor de film Don't Look Up ging dat niet op. De nu 27-jarige ster vertelde aan GQ dat hij voor de opnamen van de satirische komedie eerst twee weken in quarantaine moest. Dat was in 2020 te midden van strenge COVID19-regels.

Te lang opgesloten
De acteur vertelde dat de quarantaine langer duurde dan de filmopnamen voor zijn kleine rol. Dat had ernstige gevolgen. Hij zei: "Ik stuiterde van de energie tegen de tijd dat ik op de filmset kwam. Ik explodeerde mijn kamer uit."

Timothée was blij weer tussen mensen te staan, maar dat was vermoeiend voor zijn collega's. Hij vervolgde: "Jennifer Lawrence zei dat dat de meest vervelende dag ooit in haar leven was. Ze vond het irritant met mij en Leonardo DiCaprio te moeten werken."

Te vreemde humor
Jennifer staat overigens bekend om haar vreemde humor, dus het kan gewoon een grapje zijn geweest. Meer staat hier in het artikel van GQ. In de onderstaande YouTube-video van Netflix: Behind The Streams vertelt hij meer.



NieuwsFilm

meest populair