Sharon Stone noemde de beste actrice ooit een "onopgemaakt bed"

Sharon Stone noemde de beste actrice ooit een "onopgemaakt bed"

Meryl Streep is de meest gevraagde actrice in Hollywood, maar volgens Sharon Stone zijn er voldoende actrices die net zo goed zijn.

Sharon Stone werkte met Meryl Streep samen aan de film The Laundromat. Beiden zijn geweldige actrices en hebben een imposante filmcarrière. Toch is Meryl Streep het meest gevraagd.

Sharon Stone weet wel waarom. Ze zei in een interview met The Telegraph hier: "Iedereen ziet zichzelf in een vrouw als Meryl Streep. Ik kijk naar haar en ik denk: 'Dat lijkt mijn leven wel'."

Absurd compliment
De ster uit Basic Instinct vervolgde met een absurd compliment: "Meryl ziet eruit als een onopgemaakt bed, waardoor je meeleeft en denkt: 'Dat is hoe ik er ook uit zie'."

Ook vertelde Sharon in een interview met Zoomer hier: "Meryl Streep is tot een icoon gemaakt door Hollywood. Dit is wat men doet met vrouwen. We zouden allemaal jaloers op haar succes moeten zijn."

Geweldig persoon
Sharon besluit met: "Ik ben dol op haar. Ze is een geweldig mens. Maar er zijn veel actrices die net zo goed zijn. Ik speel zelfs een betere slechterik dan zij." In de onderstaande YouTube-video van Netflix is de trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair