Lady Gaga zou door een geest achtervolgd worden: "ze is doodsbang"

Lady Gaga zou door een geest achtervolgd worden: "ze is doodsbang"

Lady Gaga had last van een onzichtbare geest tijdens haar tournee in 2010, wat haar erg nerveus maakte.

Lady Gaga zat in een vervelende en griezelige situatie. De wereldberoemde zangeres en ster uit Joker 2 en House of Gucci bleek bij een reeks concerten last te hebben van een stalker - een niet zichtbare stalker.

Volgens de Daily Star werd zij op haar tournee in 2010 begeleid door een geest, genaamd Ryan. Hij was zo hardnekkig dat hij meereisde van land naar land. Lady Gaga bleek hem te kunnen voelen en werd er flink nerveus van.

Doodsbang voor een geest
Een lid van de crew vertelde destijds: "Ze vertelt ons al maanden dat een mannelijke geest met haar meereist. Ze is intussen doodsbang voor hem, want hij laat haar maar niet alleen. Hij is niet al te opdringerig of eng, maar ze heeft er genoeg van."

De bron vertelde: "Ze is een spiritueel persoon, maar dit gaat haar te ver. Ze heeft nu een seance geregeld met een medium in Belfast om hem te vragen te vertrekken."

Een seance met vrienden
Bij die sessie waren ook vrienden van de ster aanwezig. Die geloofden niet zo zeer in geesten, maar wel in Lady Gaga. Meer staat hier in het artikel van Daily Star. In de onderstaande YouTube-video van E!News wordt verteld wat haar tegenwoordig bezighoudt.



NieuwsFilm

meest populair