Jennifer Lawrence verklapt geheim over haar lichaam

Jennifer Lawrence verklapt geheim over haar lichaam

De actrice uit onder andere American Hustle (2013) en No Hard Feelings (2023) moest naar de dokter.

Actrice Jennifer Lawrence zagen we dit jaar in de R-rated komedie No Hard Feelings van regisseur Gene Stupnitsky. In de film had ze een opvallende scène op het strand waar de fans van de actrice ongetwijfeld blij mee waren.

De actrice, uiteraard ook bekend uit The Hunger Games en de X-men-films, neemt in interviews zelden een blad voor de mond en dat deed ze ook niet tijdens Jimmy Kimmel Live in 2013.

Oneven
In Jimmy Kimmel Live vertelt ze dat ze naar de dokter is geweest voor een longonderzoek, en toen viel haar iets op aan haar borsten. Volgens de actrice waren ze ongelijk in grootte. Ze vroeg zelfs om bevestiging aan de doktoren.

"Ik stond daar gewoon en keek naar mijn longen. En het voelde als een olifant in de kamer. En ik was zo van, 'zijn mijn borsten oneven?' En ze waren er overduidelijk oncomfortabel onder," aldus Lawrence tijdens Jimmy Kimmel Live.

Nogmaals
Vervolgens liet Lawrence weten dat een radioloog zei dat ze nog meer zou horen over haar longen. "En ik was van, en natuurlijk mijn borsten," aldus de lachende en eerlijke Lawrence. Hieronder zie je de beelden via Popsugar TV.



NieuwsFilm

meest populair