In dit witte badpak ziet Margot Robbie er echt oogverblindend uit

In dit witte badpak ziet Margot Robbie er echt oogverblindend uit

De actrice brak in 2013 door in The Wolf of Wall Street van Martin Scorsese.

Voor ze met haar rol als Naomi Lapaglia in The Wolf of Wall Street doorbrak bij het grote publiek, was Margot Robbie allesbehalve bekend. Haar meest opvallende optreden had ze tot op dat moment in About Time die ook in 2013 verscheen. Na de film van Martin Scorsese ging het hard.

De in Dalby, Australië geboren blondine heeft geen social media waardoor we via haar weinig foto's krijgen te zien. Uiteraard zijn er voldoende fansites die de meest opvallende foto's van de actrice verzamelen.

Recente films
Dit jaar zagen we Margot in maar liefst drie grote films, namelijk Damien Chazelle's Babylon, Wes Andersons Asteroid City en de megahit Barbie. Een mooie reeks films natuurlijk en we kunnen komende jaren nog meer moois van de actrice verwachten.

Haar volgende film laat nog wel even op zich wachten. Ze werkt op dit moment aan een nieuwe Ocean's Eleven-film van regisseur Jay Roach, bekend van onder meer Bombshell en Meet the Parents. Ryan Gosling is haar tegenspeler.

Wit
De actrice uit 1990 zien we dus niet zo heel vaak in de publiciteit. Ze zoekt deze ook niet zo vaak op, los van de aanwezigheid op rode lopers. Uiteraard is ze niet altijd veilig voor de nodige fotografen die haar achtervolgen. In 2016 werd ze vastgelegd in een wit badpak.


De foto's van de nu 33-jarige Margot Robbie zien? Check deze dan op de Insta van hollywoodactresssess en hier op de website van The Sun.

Bovenstaande foto's van The Sun werden geschoten op Hawaii. Ze was daar met haar man Tom Ackerley met wie ze later in 2016 trouwde. Ackerley is tegenwoordig filmproducent.

NieuwsFilm

meest populair