Met deze bijbaan versierde Jeremy Renner vele "lekkere meiden"

Met deze bijbaan versierde Jeremy Renner vele "lekkere meiden"

Jeremy Renner had een ongewone bijbaan als make up artist bij Lancôme tijdens zijn beginjaren als acteur.

Het is een misverstand dat acteurs spontaan bekend en rijk zijn bij een eerste rol. Ook Jeremy Renners had een bijbaan toen hij in zijn beginjaren in het theater stond. Zijn tweede baan was echter een heel andere dan je doorgaans hoort.

De acteur uit films als Avengers: Endgame, Mission: Impossible Fall Out en Arrival vertelde aan Elle: "In het theater moesten wij onze eigen make-up doen. Ik dacht dat ik dat dan wel de hele dag bij lekkere meiden kon aanbrengen."

Make up artist
Jeremy werd dus make up artist bij Lancôme en was de enige man - en misschien wel de enige acteur die zo'n ongewoon bijbaantje had. Hij vervolgde: "Maar dat was niet het geval. in de praktijk waren het oudere dames, maar dat was prima."

Hij vervolgde: "Er zit psychologie achter make-up. En als man kon ik mijn ideeën over wat een man mooi vindt aan vrouwen en kleuren overbrengen. Dat blauw tot aan de wenkbrauw is bijvoorbeeld niet mooi."

Geen leuke dates
Leuke dates werden het dus niet, maar die baan gaf hem de gelegenheid om auditie te blijven doen. Meer staat hier in het artikel van Elle. ABC News vertelt in onderstaande YouTube-video over het ongeluk van Jeremy eerder dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair